Noć Škorpiona spektakli – prilika za tvrtke

Razvojem borilačkih sportova u Hrvatskoj, te sa rastućim interesom za takvu vrstu natjecanja, pripremili smo raznovrsne načine marketinga prilagođene tvrtkama i organizacijama kroz pokroviteljstvo. Tvrtke mogu koristiti razne medije kroz koje nude svoje usluge ciljanim grupama korisnika. U namjeri da kvalitetno i efektno predstavimo svoje pokrovitelje, pripremili smo raznovrsne ponude, koje se fleksiblno mogu primjeniti na način koji odgovara potrebama pokrovitelja.

Komunikacije prije spektakla

Organizacija spektakla uključuje i komunikaciju s brojnim medijima kroz koje najavljujemo i predstavljamo cjelokupan program spektakla. Vanjsko oglašavanje; jumbo-plakati, radio, televizije, dnevni i tjedni tisak, oglasi na javnim mjestima, press konferencije u raznim medijima, izvrsna su prigoda za prezentaciju Vaše tvrtke i vaših propagandnih poruka. Uza sve to, spektakli ”Noć Škorpiona” imaju dogovore (ovisno  o turnirima) za oglašavanje i TV-prijenos spektakla na globalnim televizijskim programima poput Eurosporta, Sky Sports, DSF, RTL i hrvatskih nacionalnih i lokalnih programa.

Komunikacije za vrijeme spektakla

”Noć Škorpiona” spektakli nudi brojne inovativne mogućnosti komunikacije Vaše tvrtke s ciljanim grupama korisnika, koje ostali sportovi ne mogu ponuditi. Čitavo okruženje spektakla kao i borilačka arena u kojoj se odvijaja natjecanje mogu se prilagoditi komunikaciji s posjetiocima u smislu aktivne reklame za Vašu tvrtku. Oglašavanje na i u oktagonu ili ringu, panoima, plakatima, platnima za direktan prijenos, prostoru za press konferenciju, postavljanju propagandnih materijala na sjedala za posjetitelje, oslikavanje leđa natjecatelja, promocija putem hostesa, reklame u radio i TV prijenosu, te putem razglasa. Ovisno o potrebama pokrovitelja u mogućnosti smo ponuditi i brojne ostale načine medijske propagande.

 Komunikacije nakon spektakla

Reportaže i vijesti sa spektakla ”Noć Škorpiona” aktualne su još dugo nakon samog eventa. Press-konferencije, TV-izvješća, novinski članci, reportaže u tjednicima i magazinima, internet vijesti, ne moraju samo izvještavati o spektaklu već mogu biti i Vaša reklama.

Pozivamo Vas da sudjelujete u spektaklima ”Noć Škorpiona” i uz našu pomoć predstavite svoju tvrtku na najbolji mogući način. Za više detalja o samoj prezentaciji i Vašem pokroviteljstvu , stojimo Vam na usluzi.

 

Cjenik OVDJE

 
 

Sva prava pridržana | webmaster | Web izrada & dizajn: 100%.net