13.02.2010.
Noć Škorpiona 6 - najava
 
GLAVNE BORBE

GARY GOODRIDGE

186cm, 114Kg
Team Go-Riki
Canada
UFC, PRIDE, K-1 competitor
MMA score 23-20-1

IGOR MIHALJEVIĆ

187cm, 102Kg
Shark Gym Karlovac
Ultimate Scorpion Team promotion
MMA score 1-0
 

ALEKSANDAR RADOSAVLJEVIĆ
"Srpski Fedor"

191cm, 95kg
CDS Belgrade, Serbia
Serbian judo champion
MMA score 8-1-0

ATTILA VEGH

189cm, 93kg
OFA Bratislava, Slovakia
3x world champion Kempo karate - 95Kg
3x european champion Kempo karate - 95Kg
Slovakian grappling champion 2009
MMA score 18-2-0
 

NENO ALILOVIĆ

180cm, 88kg
Shark Gym Karlovac
MMA score 4-3-0

ROBERT SARKOZI

181cm, 87kg
Sarkozi Team Szeged, Hungary
Sarkozi Team USA
Intercontinental Thai box champion 2005
WPKC European champion - 84kg
KotC World vice champion - 84kg, 2005
MMA score 22-12-0

 

EMIL POLJAK

185cm, 98kg
UFK Trešnjevka, Zagreb
Ultimate Scorpion Team promotion
MMA score 4-0-0

VALENTIJN OVEREEM

191cm, 109kg
Golden Glory Amsterdam. Holland
PRIDE competitor
MMA score 26-24-0

 

KRISTIJAN PERAK

183cm, 95kg
Gladiator Dubrovnik
Croatian amateur MMA champion
Croatian judo champion
MMA score 1-0-0

MATUS LAINCZ

 

 
 
UVODNE BORBE

MARIO JAGATIĆ

198cm, 104kg
Shark Gym Karlovac

IVO STIPETIĆ

103kg
Split

 

MARIO KUZMAK

90kg
Shark Gym Karlovac

DANIEL BISKUPIČ

87kg
OFA Bratislava, Slovakia

 

JOSIP DEUR

70kg
Ultimate Scorpion team, Zadar

DRAGAN CVITKUŠIĆ

73kg
Vinkovci

 

DRAGAN MATIJEVIĆ

175cm, 76kg
Shark Gym Karlovac

JASMIN SOLAKOVIć

78kg
TNT Samobor

 

JASMINKO BARKOVIĆ

95kg
Karlovac

TONI SIKIRIĆ

91kg
Ultimate Scorpion team, Zadar

 
 
JUNIORI - Atenski pankracio
 

MATIJA VALENTIN OKIČIĆ

178cm, 72kg
Shark Gym Karlovac
TBA
 

FILIP HORVATIĆ

173cm, 83kg
Shark Gym Karlovac
TBA
 

Spektakl "Noć Škorpiona" tijekom posljednjih nekoliko godina izrastao je u najjače ultimate fight natjecanje u jugoistočnoj Europi. Do sada je pod tim nazivom održano nekoliko međunarodnih turnira koji su bili jako medijski pokriveni (dnevni listovi i tjednici, lokalne radio i TV postaje, te strane TV postaje). Na tim turnirima nastupila su najveća imena borilačkih sportova u Hrvatskoj, mnogi tada još nepoznati (Damir Mirenić,Goran Reljić,Maro Perak,..) , a danas prisutni na najvećim svjetskim natjecanjima poput UFC-a.
Zaštitni znak naših turnira uz atraktivne borbe su prekrasne hostese , zabavni program, te počasni gosti poput Stjepana Božića, svjetskog boksačkog prvaka, Branka Cikatića, prvog osvajača K-1 turnira, Ante Varnice, europskog kickboks prvaka, Marka Žaje "Flasha", višestrukog svjetskog kickboks prvaka ...

Svoj šesti i najjači spektakl predstavljamo u Karlovcu , koji se dosad pokazao kao najprihvaćenije mjesto u Hrvatskoj za ovaj sport.  Za tu priliku odabrali smo program od 13 borbi gdje će osim najpoznatijih domaćih boraca iz Hrvatske nastupiti i vrhunski borci iz Kanade, USA, Slovačke, Srbije i Mađarske. Priliku će dobiti i mlade nadolazeće nade, juniori i kadeti koji će raditi amaterske odnosno borbe po pravilima atenskog pankracija. Glavna borba večeri bit će ona između Gary Goodridge-a iz Kanade jednog od 10 najboljih svjetskih boraca poznatog sa Pride i K-1 turnira iz Japana, te Igora Mihaljevića iz Duge Rese, člana karlovačkog Shark Gym-a, trenutno našeg najboljeg kickboksača.

Ništa manje nije bitna ni borba između Attile Vegh-a i Aleksandra Radosavljevića poznatog pod nadimkom „Srpski Fedor“ , dvojice trenutno najboljih europskih boraca do 95kg. Oni će se boriti za europsku titulu World Free Fight Association, najstarije brazilsko-američke asocijacije iz koje je kasnije izrastao i UFC. Od ostalih nastupit će Robert Sarkozy europski prvak MMA u kategoriji do 85kg sudionik američkih turnira, a dvaput se borio za svjetsku titulu  „King of the Cage“ poslije UFC-a najjače američke organizacije. On će se suprotstaviti domaćem borcu Neni Aliloviću. Poslastica večeri mogla bi isto tako biti i borba između povratnika Emila Poljaka i Valentijn Overeem-a. Svakako će interesantan biti i debi mlađeg brata Perak – Kristijana.

Već se naveliko bruji o tome kako je u amaterskim borbama neporaženi Kristijan veći talent od Mara, a da li je to doista tako imat ćemo priliku vidjeti u Karlovcu.  Za gledatelje iz Zadra svakako će interesantna biti borba u kojoj će se po prvi put u ultimate fightu okušati nova nada Scorpion Teama - Josip Deur, koji je dosad bio poznat samo po uspješnoj šlep-službi. Da li će jednako uspješan biti i u borbi, ostaje nam da vidimo. Poseban gost večeri bit će Alistair Overeem koji spadaju među 3 najbolja borca u svijetu, a svjetsku slavu stekao je na Pride natjecanjima u Japanu, te američkom Strikeforce-u, a kalkulira se i s prelaskom u UFC.

Spektakl će se održati u subotu 13. veljače 2009.g. s početkom u 19 sati (vrata se otvaraju u 18 sati), a voditeljica će biti atraktivna glumica Sonja Kovač sonja-kovac.jpg image by ban1960 . Naravno, bit će tu i prekrasne hostese koje će vas oboriti s nogu. Afterparty će se održati u popularnom karlovačkom baru „Papa's“.
Želja nam je približiti naše domaće borce hrvatskoj publici da izaberu svoje favorite, jer je dojam da je ovaj sport iako najpopularniji borilački sport u svijetu, kod nas ipak dosta zapostavljen.


Od najranijih doba do kada seže povijest civilizacije, ljudski je rod bio usmjeren ka zabavama koje su podizale adrenalin , a niti jedan sport danas ne može podići adrenalin do te mjere kao ultimate fight.
Uskoro će biti objavljene informacije o punktovima gdje će se prodavati ulaznice i broj na koji će se moći zakupiti VIP stolovi, te mjesto i vrijeme održavanja press-konferencije na kojoj će se moći akreditirati zainteresirani mediji koji su do tada pratili spektakl svojim najavama.

Gledatelji sa kupljenom ulaznicom u parteru, bit će u mogućnosti fotografirati se sa borcima. Ulaznice za parter prodavat će se samo u pretprodaji, te se na dan spektakla neće moći kupiti. Većina mjesta u parteru rezervirana je za uzvanike tako da će se u prodaju pustiti samo 200 mjesta u parteru. Ulaznice će biti jeftinije u pretprodaji, pa nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.

Ulaznice  će biti u pretprodaji od 05.veljače na slijedećim mjestima:

Karlovac: Caffe bar "Express Korzo-izlog" ul. Petra Zrinskog 17.
                091 5756 332 Denis, 095 8729 111 Mladen,

Zagreb: Profightstore shop Trešnjevka 01/3821 929,Tratinska 28,

Zagreb: Mjenjačnica „PAV“ ,Hrvatskog Proljeća 63, Dubrava (kod Policije).               Tel.: 01/2995-511,

Zadar: Fightsport shop, Trgovački centar „Relja“ 2.kat 023/301-832 ,      

        
agenti:

Zagreb: Saša 091/614-0145 ,

Slunj: Velika Kladuša -Toma 098/980-7109


Cijena ulaznica u pretprodaji : tribina 70kn, parter 200kn, VIP stol do 5 osoba s konzumacijom 2500kn.

Cijena ulaznica na dan priredbe (blagajna sportske dvorane Mladost Karlovac od 15sati) : tribina 100kn , parter i VIP se mogu kupiti samo u pretprodaji.

Većina mjesta u parteru rezervirana je za uzvanike tako da će se u prodaju pustiti samo 100 mjesta u parteru. Gledateljima u parteru bit će omogućeno fotografiranje sa borcima i gostima Ulaznice će biti jeftinije u pretprodaji, pa nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.  Gledatelji iz gradova gdje nema pretprodaje mogu rezervirati svoje ulaznice preko info telefona. Žiro račun kluba Ultimate Scorpion Team Zadar : 2360000-1101823639   Zagrebačka banka.                                    

Sve informacije vezane uz spektakl možete dobiti na broj 00385/95/827-9777.

Press konferencija i akreditacije za borilački spektakl Noć Škorpiona 6 Karlovac. Dvorana Mladost u Karlovcu, press soba, petak 12.02. u  12.30 sati.

Medijski pokrovitelji:

ZD List , Karlovački tjednik, Radio 047, Hrvatski radio Karlovac, Radio Velkaton, MMAxion, Profightstore,

Croring, Radio Banovina, index.hr

 

Pokrovitelji:

Fightsport shop Zadar

Nautilus – tourist service www.nautilus-info.net,

Nova Galerija,

Posilović Zaštita,

night club Bakaga ,

Prodigital

Sve nove najave i promjene možete pratiti na portalu www.scorpionteam.com.

 

 

All rights reserved | webmaster | Web development & design: 100%.net