25.04.2009.
Dubrovnik Free Fight Grand Prix

25.04.2009. u Dubrovniku se po četvrti put održao međunarodni borilački spektakl , ovaj put pod nazivom Free Fight Grand Prix (FFGP) čija je srž bila turnirska borba osmorice boraca u ultimate fightu u kategoriji do 93kg za premiju od 10000 USD.

Pobjedu je odnio Stipe Bekavac, te atraktivnim borbama do finala i u finalu osvojio srca dubrovačke publike.

Nažalost dubrovački dragulj Maro Perak zbog bolesti nije mogao nastupiti čime je publika ostala uskraćena za najvjerojatniju finalnu borbu između Peraka i Bekavca.

U jednoj od prestižnih borbi po K-1 pravilima nastupio je i najbolji hrvatski kickboksač Dugorešanin Igor Mihaljević član Shark Gym-a iz Karlovca, a pod promotorstvom Ultimate Scorpion Teama iz Zadra.

Igor je pružio jednu od nazanimljivijih borbi večeri u Dubrovniku protiv prvaka europe po ISKA federaciji , Mađara Gyorgy Mihalika. U prvoj rundi potpuna Igorova dominacija, snažnim serijama krošea više puta je poljuljao čvrstog Mađara (koji inače još nikad u karijeri nije bio nokautiran).

Druga runda bila je podjednaka , a protekla je u stalnoj razmjeni udaraca. Početkom treće runde Igor napada silovito pokušavajući završiti meč prije isteka runde i u tome uspijeva.

Snažni lijevi kroše odsjeo je nekoliko puta na na Mihalikovu arkadu koja je pukla. Zbog obilnog krvarenja doktor prekida borbu i spašava Mihalika čiji je nokaut visio u zraku. Nekoliko razornih Igorovih udaraca natjeralo je Mihalika više puta da zatetura, ali pokazao se kao iznimno žilav protivnik.

Nije uzalud europski prvak. Gyorgy Mihalik je trenutno najbolji mađarski borac, a slijedeće godine nastupit će na europskim K-1 kvalifikacijama. Ovo mu je prvi poraz u posljednje dvije godine.

Otkad je Igor potpisao promotorski ugovor sa Ultimate Scorpion Teamom, njegova se karijera počela strelovito uspinjati. Stupio je na međunarodnu scenu; K-1 Max Dunaujvaros, KT Marseille , K-1 Grand Prix Budimpešta, poziv za ProFC Rusija, te posljednja pobjeda protiv prvaka europe, Igorov su put ka uspjehu.

Njegovi uspjesi poziv su i svima koji su u mogućnosti pripomoći bilo u vitaminizaciji , sportskoj prehrani i slično, da nađu svoj interes kroz razne marketinške protuusluge. Više o mogućnostima na www.scorpionteam.com.

 

All rights reserved | webmaster | Web development & design: 100%.net